Ocenjevanje enot PGD

Ocenjevanje enot PGD

OdgovorNapisal/-a mojster123 » 10 Maj 2012, 11:08

rezultati GPO Lendava ???
mojster123

Re: Ocenjevanje enot PGD

OdgovorNapisal/-a admin » 10 Maj 2012, 21:16

Rezultati (dokončni) bodo znani šele, ko bo enota PGD Dolga vas opravila ocenjevanje pri vas. :lol:
Do takrat pa samo to, da je pri članicah zmagala enota PGD Dolina, pri mladincih pa PGD Petišovci :oops: .
Nevem pa kako se bo odrezala Dolga vas, zato z rezultati lahko počakamo. :roll:
Uporabniški avatar
admin
Site Admin-upravnik

OdgovorNapisal/-a bundaš » 15 Maj 2012, 18:28

OK
Če mesečno dobim 15 mailov - podvojenih , prvič od pošiljatelja in še enkrat isto od GZ , zakaj ne moremo dobiti trenutne rezultate ?
V čem je problem ? :evil:
bundaš

OdgovorNapisal/-a admin » 15 Maj 2012, 19:54

Kot sem že zgoraj napisal, boste vse rezultate dobili na tem mesru v soboto zvečer.
Vrstni red pa je bil povedan na samem ocenjevanju, vendar pa je v nedeljo PGD Dolga vas prosila, če se lahko udeleži ocenjevanja namesto v Radmožancih v Dobrovniku.
Tako, da se bo vrstni red enot spremenil, zato tudi čakam z uradno objavo rezultatov. Ti bodo znani že v soboto zvečer in takrat bodo tudi objavljeni.
Kar pa se tiče pošte ob GZ, je pa očitno problem v tem, da je tvoj Email enak kot od PGD, potem pa ti tudi pošiljatelji pošiljajo na društvo, katerega pa ti dobiš.
Ker pa večino pošiljateljev jemlje e maile od GZ Slovenije, potem ti tudi dobiš še podvojenega.
Jaz pa nevem, kdo je dobil in kdo ni dobil e maila, obstaja pa gumb na tipkovnici "DELATE", pa ni panike. :lol:

LP
Uporabniški avatar
admin
Site Admin-upravnik

OdgovorNapisal/-a admin » 19 Maj 2012, 22:50

Pozdravljeni!

Kot sem obljubil, imate sedaj tukaj rezultate. :D
Ti rezultati so DOKONČNI!!!! :oops: :mrgreen:
LP!!
ZA OGLED IN PRENOS VSEH PRIPONK NA FORUMU MORATE BITI REGISTRIRANI IN PRIJAVLJENI!!!! :lol:
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Uporabniški avatar
admin
Site Admin-upravnik

Vrni se na Tekmovanja

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost